Träffen

 

Träffens månadsprogram Januari

 

Program för 2020

Hej!

Nu är härliga vintern här med alla vackra färger & det är dax att plocka in och ställa om klockan till vintertid !.

Har du tittat ini Träffens lugna rum på sistone ? vi har numera en Ergonova stol,gungstolarnas Rolls-Royce.Den har tre automatiska program ( försiktiga gungrörelser Och lugn musik) .Kom och prova!!.

 

Brukarrådsmöte 

Sista Torsdagen varje månad har vi brukarrådsmöte.Vi planerar tillsammans aktiviteter för kommande månad och går igenom de synpunkter och idéer som kommit in. Agendan till mötet hänger på stora vita anslagstavlan på Träffen,fyll gärna på med punkter om du kommer på något.Det går också bra att lämna synpunkter i förslagslådan i entrén på Träffen eller maila oss.  

 

Vardagen på Träffen

De dagar då det inte är någon aktivitet inbokad finns det alltid någonting annat du kan roa dej med som spela spel, titta på film i vårt filmrum, använda instrumenten i musikrummet eller bara ta en fika tillsammans med de som besöker Träffen.

Fika finns alltid till självkostnadspris. 

Träffens kök kan även användas för bakning eller lättare matlagning så som varma mackor , planera i så fall detta med någon av personalen på plats så vi kan ordna med inköp.

Ingen föranmälan krävs till aktiviteterna i programmet; förutom då det är något utöver det vanliga till exempel (kräftskiva , bio mm) och då det står beskrivet var anmälan kan göras och hur. Du behöver heller inget biståndsbeslut av något slag för att medverka på aktiviteterna eller för att överhuvudtaget besöka Träfflokalen. Alla är välkomna ! .

Öppet vardagar 13 - 16

Öppet onsdag men hör av dej till André på förmiddagen innan för att kolla upp att det kommer vara någon där då vid klockan 13:00 till 16:00.  

 Välkommen, vi ses på Träffen!

Bildresultat för telefoner

Ring gärna om Du har några frågor:

Träffen                               08-55 55 78 50

Daniel Marcellino              [email protected]

 

 

 

 

Länkar

Om du vill läsa mer om NovaCenters

eller Träffens verksamheter på Täby

kommuns hemsida

Täby kommun - NovaCenter

Täby kommun - Träffen

 

Hitta rätt med Google kartor

Karta med NovaCenter

Karta med Träffen

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)